Wie

 

Levensgenieten tot Levenskunst verheffen. Hoe ik dat voor mezelf mogelijk kan maken en een ander kan inspireren is mijn grote passie.2015-07-27 13.34.16-1

Voor mij rust Levenskunst op een paar belangrijke pijlers. Gezond leven is belangrijk, maar ook het leven van je talenten. Het klinkt zo simpel, maar hoe vaak belemmeren je eigen gedachten en overtuigingen je niet om ook echt zo te leven?

Zelf ben ik een autodidact kunstenaar, ik teken en schilder al zo lang ik me kan herinneren. Ik heb daarin een persoonlijk proces doorlopen waar ik meer over vertel bij de beschrijving van mijn ‘Ik’ schilderij onder het kopje ‘Tussen Kunst en Karakter’.

Veel andere schilderijen zijn geïnspireerd door voeding, omdat de kleuren van snijbiet of de binnenkant van zomerbietjes zo mooi zijn! Maar ook omdat ik gefascineerd ben geraakt door het feit dat gezonde, pure voeding zo ongelofelijk veel goeds voor je gezondheid en levensgeluk kan betekenen.

De creatieve expressie workshop is een mooie manier om jezelf te (her?)ontdekken. Waarin elke deelnemer uitgenodigd wordt helemaal zichzelf te zijn en bezig met zijn of haar eigen proces, wat kleine of grote stappen kunnen zijn. Uitdagend, heerlijk ontspannend of alle twee, maar altijd een cadeautje aan jezelf!